Yıldırım’da dayanışma gecesi

İdeal şehir Yıldırım hedefi doğrultusunda toplumun tüm kesimleriyle yakın temas içinde olan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ilçede faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile iftar sofrasında bir araya geldi.

Yıldırım’da dayanışma gecesi

Yıldırım Belediyesi Yunus Emre Spor Kompleksi’nde düzenlenen iftara Başkan İsmail Hakkı Edebali’nin yanı sıra Yıldırım Kaymakamı Mehmet Aydın, Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği (BAL-GÖÇ) Genel Başkanı Yüksel Özkan, BEKSİAD Başkanı Halil Atalay, Yıldırım Muhtarlar Derneği Başkanı İsmail Eroğlu, bürokratlar ve STK temsilcileri katıldı. Gecede konuşma yapan Başkan Edebali, ilçenin kalkınması yolunda her zaman ortak hareket ettikleri STK temsilcileri ile bir arada olmanın memnuniyetini yaşadığını ifade etti. Edebali, “Ramazan ayının rahmeti bizim daha çok kenetlenmemize vesile oluyor. Şehrimizi yönetirken bizim paydaşlarımızdan olan STK’larımın temsilcilerine katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

ORTAK AKIL VURGUSU

Yerel yönetim anlayışlarını göreve geldikleri günden itibaren ‘ortak akıl’ üzerine inşa ettiklerini vurgulayan Başkan Edebali, “Bizim amacımız toplumun tüm kesimleriyle ortak hareket ederek şehrimizi geleceğe taşımak. Bu hedef doğrultusunda şehrimizi kalkındırmak için tüm projelerimizde sivil toplum kuruluşlarımız ve vatandaşlarımız bizim en büyük gücümüz” diye konuştu.

“ECDAT MİRASINA SAHİP ÇIKIYORUZ”

Yıldırım’ı gelecek nesillere taşımak adına hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesine de değinen Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Fiziki mekanlarımızı insanlarımızın yaşam kalitesini artırmak için yeniden tasarlıyoruz. Şehrimizi yaşanabilir hale getirmek bizim elimizde. Bunu yapmak için de fiziki dönüşümün yanında sosyal dönüşümü de gerçekleştiriyoruz” ifadelerini kullandı.

İlçenin değişen ve gelişen konumunda en önemli rolün Yıldırımlılara ait olduğunu sözlerine ekleyen Başkan Edebali, “Ecdadımızın bize bıraktığı bu medeniyeti gelecek kuşaklara aktarmak bizim sorumluluğumuzda. Başta ortak paydaşlarımız olan STK’lar olmak üzere vatandaşlarımızla bu mirası bizden sonraki nesillere taşıyacağız” diyerek konuşmasını tamamladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X