Yıldırım’da etkili iletişim semineri

Yıldırım Belediyesi personeline Yakın Doğu Üniversitesi öğretim üyeleri tarafından etkili iletişim semineri verildi.

Yıldırım’da etkili iletişim semineri

Yakın Doğu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü ile Bilgi Yönetimi Araştırmaları Merkezi (BİYAMER) Müdürü Prof. Dr. Mustafa Sağsan ve BİYAMER yönetim kurulu üyesi Öğr. Gör. Tijen Zeybek, Yıldırım Belediyesi personeline ‘Etkili İletişim ve Bilgi Yönetimi’ semineri verdi.

Kentsel Tasarım ve Planlama Merkezi Yıldırım Han Salonu’nda gerçekleştirilen eğitim programına 500’ün üzerinde belediye personeli katıldı. Örgütsel ve yönetsel olayların probleme dönüşmesinin merkezinde bilgi eksiliğinin yattığına işaret eden Prof. Dr. Mustafa Sağsan, “Özellikle örtük bilginin açığa çıkarılması kurumsal sermayeye çok ciddi katkı sağlar.

Bu sermayenin kurumsal bir değere dönüşmesi kurumun itibarını yükseltir. Son dönemlerde yerel yönetim anlayışı çok ciddi bir evrim geçiriyor. Artık belediyeler sadece altyapı işleri yapan, yol yapan çöp toplayan kurumlar olmaktan çıkarak hayatın her alanında misyon üstlenen kurumlar haline geldi”  diye konuştu.

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali de, kurum içi eğitimleri çok önemsediklerini vurguladı. Vatandaşa en iyi hizmeti sunmanın ancak, etkin, donanımlı ve özverili bir ekip ile mümkün olduğuna işaret eden Edebali, “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren bir yandan vatandaşlarımıza hizmet ediyor, diğer taraftan da bu hizmetin kalitesini üst seviyelere çıkarabilmek için yoğun bir mesai harcıyoruz.

Bu doğrultuda düzenlediğimiz hizmet içi eğitim programlarında belediyemizin farklı birimlerinde görev yapan 5 bin 366 katılımcıya 31 bin 609 saat eğitim verdik” ifadelerini kullandı.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X