Yıldırım’da görüntü kirliliğiyle mücadele

Yıldırım Belediyesi, şehir estetiğini bozan görüntü kirliliğinin önüne geçmek için de çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Yıldırım’da görüntü kirliliğiyle mücadele

Yıldırım’da görsel kirliliğin önüne geçmek için çalışmalar gerçekleştiren Yıldırım Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde yer alan Yıldırım Güzelleştirme Ekibi (YIL-GÜZEK) ile kötü görüntü oluşturan duvar yazılarını silerek şehir estetiğine zarar verecek görüntülerin oluşmasına izin vermiyor.

İlçenin muhtelif yerlerinde çalışmalar gerçekleştiren Yıldırım Belediyesi, aynı zamanda duvar, bayrak, boyama ve resimleme işlemlerini yanı sıra okul bahçelerindeki oyun ve spor alanlarında da yenileme yapıyor.

Daha yaşanabilir bir Yıldırım oluşturma amacıyla çalışmalarını titizlikle sürdürdüklerini söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Kentsel dönüşüm çalışmalarımızla Yıldırım’a modern bir görünüm kazandırırken, şehrimizin çehresini güzelleştirecek adımları da atıyoruz. Görüntü kirliliğinin önüne geçerek vatandaşlarımızın yaşamaktan mutluluk duyacakları bir şehri oluşturmayı sürdürüyoruz” dedi.

EDEBALİ’DEN VATANDAŞLARA ÇAĞRI


Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, vatandaşların bu konuda gereken hassasiyeti göstermelerini isteyerek, “Ekiplerimiz tarafından tespit edilen bu gibi durumlara hızla müdahale edilirken, ilçemizin sahibi olan hemşehrilerimiz de rahatsızlık duydukları görüntülerin önüne geçmek adına 444 16 02 numaralı çağrı merkezimize ulaşarak, Yıldırım’ın güzelleşmesine yardımcı olabilirler” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X