Yıldırım’da hayat paylaşımla güzel

Yıldırım Belediyesi tarafından ‘Yıldırım’da Hayat Paylaşımla Güzel’ sloganıyla hayata geçirilen Yıldırım Paylaşım Atölyesi, gönüllü bağışçıların eşyalarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor.

Yıldırım’da hayat paylaşımla güzel

Yıldırım Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri 2017’nin ilk 9 ayında 231 ev eşyası ve 2 bin 119 adet giysiyi vatandaşlara ulaştırıldı. İhtiyaç sahibi ilçe sakinlerinin alışveriş yapmalarını sağlayan ‘Yıldırım Sosyal Kart’ projesi kapsamında 15 bin 260 kişiye kart teslim edildi. Yıldırım Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne yapılan müracaatlarının değerlendirilmesi sonucunda tespit edilen ihtiyaç sahipleri, teslim aldığı kart ile anlaşmalı market zincirlerinden alışverişte istediği gıda ürününü alabiliyor. 

Dayanışma şehri Yıldırım’da vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayarak ilçedeki kardeşlik, birlik ve beraberlik duygularını pekiştirdiklerini ifade eden Başkan Edebali, “Hemşerilerimizin dertleri ile dertlenmek ve bunlara bir nebze de olsa derman olabilmek bizim yönetim anlayışımızın temelini teşkil ediyor. Maddi imkanı el vermeyen zor durumdaki vatandaşlarımızın hem giysi hem de eşya ihtiyaçlarına cevap verdik. ‘Yıldırım Sosyal Kart’ adını verdiğimiz projemizle de ihtiyaç sahibi hemşerilerimize anlaşmalı market zincirlerinde dilediğince kullanabilecekleri, her türlü gıda ürününü alabilecekleri bir kart veriyoruz. Bu anlayışla ihtiyaç sahiplerinin yanlarında olarak birlik ve beraberliğimizi canlı tutmayı sürdürüyoruz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X