Yıldırım’da herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı

Yıldırım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında ilçenin 69 mahallesinde yollarda kar kürüme, tuzlama işlemi yapılırken, çok sayıda personel de insan yoğunluğunun olduğu alan

Yıldırım’da herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı

Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı 8 tuz robotu, 5 manuel tuzlama aracı, 3 tuz nakil aracı, 5 kar küreme aracı, 2 greyder, 2 yükleyici ve 90 personel ile Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı 200 personel, 10 kamyonet, 2 böcek araç, 4 kamyon ve 3 kepçe ile tüm ana arter ve ana arter niteliğindeki yollarda, sokaklarda, yaya sirkülasyonunun fazla olduğu meydan ve caddelerin kaldırımları ile cami, okul ve hastane çevrelerinde yapılan çalışmalar sayesinde ilçedeki ulaşımda herhangi bir olumsuzluk meydana gelmedi. Yıldırım Belediyesi, acil durumlarda kullanılmak üzere tüm muhtarlıklara, okullara, hastanelere ve camilere de çuvallanmış tuz dağıtmıştı.

Kış mevsimi için hazırlık çalışmalarını önceden tamamladıklarını ve meteoroloji tarafından yapılan uyarıyla birlikte geniş çaplı tedbirler alarak ekipleri acil durum haline geçirdiklerini belirten Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ilçede herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için ekiplerin günün her saatinde kesintisiz olarak hizmet verdiğini ifade etti. 

Başkan Edebali, kar yağışı, buzlanma ve kötü hava koşulları ile kış mevsimi sürecince çalışmalarının aralıksız devam edeceğini de söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X