Yıldırım`da hizmetler hız kesmiyor

Yıldırım`ın ‘ideal şehir` olması hedefiyle hizmetlerine devam eden Yıldırım Belediyesi, mahallelerde yol ve asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Yıldırım`da hizmetler hız kesmiyor
Yıldırım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan incelemeler sonunda Duaçınarı, Esenevler, Mimar Sinan, Arabayatağı, Ulus ve Yavuzselim mahallerinde yol ve asfalt yenileme çalışmaları yapılarak, Yıldırımlılara rahat ulaşım imkânı sağlandı. İdeal şehir Yıldırım’ı verdikleri hizmetler ile adım adım hayata geçirdiklerini söyleyen Başkan Edebali, “Yıldırımlı vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermek için belediyemiz bünyesinde bulunan tüm müdürlüklerimiz titiz bir çalışma yürütüyorlar. Yıldırım’ın en önemli sorunlarından biri olan ulaşım sorununu yaptığımız yol yenileme çalışmalarıyla gideriyoruz” dedi.
 
‘İDEAL ŞEHİR YILDIRIM’
 
Yıldırım’ı Yıldırımlılarla yönetme amacında olduklarını da hatırlatan Başkan Edebali, vatandaşların talep, öneri ve sorunlarına kayıtsız kalmadıklarını belirterek; “Şehrimizi yaşanabilir bir hale getirmek için halkımızın ihtiyaçlarını göz ardı edemeyiz. Tüm çalışmalarımızı hemşehrilerimizin rahat yaşayabilmesi için yürütüyoruz” ifadelerini kullandı. Yol ve asfalt çalışmalarının haricinde diğer hizmetlerin de sürdüğünü söyleyen Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Şehrimizin eksiklerini tamamlama adına kamu alanlarında, park ve okul bahçelerinde ağaçlandırma çalışmalarımızın yanı sıra mahalle konaklarımızın inşaatları tamamlanıyor. Yıldırım’ı Yıldırımlılarla birlikte el ele Türkiye’nin gözbebeği konumuna getireceğiz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X