Yıldırım’da ibadethane temizliği

Yıldırım Belediyesi, vatandaşların daha hijyenik ortamda ibadetlerini yerine getirebilmeleri için temizlik, bakım ve onarım çalışmalarına hız verdi.

Yıldırım’da ibadethane temizliği

Yıldırım Belediyesi, belirli periyodik aralıklarla 69 mahallede bulunan noktalarda hijyen çalışması gerçekleştiriyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Kavaklı Cami, Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Mescidi, Ali Yazıcı Cami, Akçay Cami, Yeni Cami, Osmangazi Vakfı Cami, Temenyeri Cami, Çakıllı Küme Cami, Eyüp Sultan Cami, Hamamlıkızık Cami, Nurlu Cami, Piremir Cami, Helvalıpınar Cami, Şirinevler Merkez Cami, Somuncu Baba Cami, Değirmenönü Merkez Cami, Eyüp Sultan Cami, Güllük Cami, Beyazıt Cami, İsabey Cami, Müminler Cami, Mücahitler Cami, Bahçelievler Cami, Babadağ Cami, Nur Cami ve İmam Hüseyin Cami’nde temizlik işlemleri gerçekleştirildi. Çınarlı Cami abdestlik yenilemesi ve Cumalıkızık Cami abdestlik inşası Fen İşleri Müdürlüğü tarafından tamamlandı. Öte yandan Gülveren Cami minare yenilemesi, Kavaklı Cami ve Mehmet Akif Ersoy Cami çevre düzenlemesi işlemleri Yıldırım Belediyesi tarafından gerçekleştirildi.

‘SAĞLIĞI ÖN PLANDA TUTUYORUZ’

İlçedeki 69 mahallede hizmet veren ibadethanelerde belirli periyotlarla bakım, onarım ve temizlik çalışmalarının sürdüğünü hatırlatan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Yaşamın her alanında Yıldırımlılara hizmet sunmak için çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın ibadetlerini gönül rahatlığı ile yapabilmesi için ekiplerimiz, bir taraftan camilerimizin temizliğini yaparken, diğer taraftan da ihtiyaç duyulan ibadethanelerde tadilat çalışmaları yapıyor. Hemşehrilerimizin huzur içerisinde ibadetlerini gerçekleştirmeleri için gereken hassasiyeti gösteriyoruz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X