Yıldırım’da işçilere bayram müjdesi

Yıldırım Belediyesi, Hizmet-İş Sendikası ve Yerel Yönetimler Kamu İşverenleri Sendikası (YERELSEN) arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Yıldırım’da işçilere bayram müjdesi

Yıldırım Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen imza törenine Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’nin yanı sıra Hizmet-İş Sendikası Genel Başkanvekili Hüseyin Öz, YERELSEN Genel Sekreteri Mümtaz Uzun, Hizmet-İş Sendikası Baş Temsilci Mustafa Kılıç, Yıldırım Belediyesi bürokratları ve işçiler katıldı. 

Göreve geldikleri günden itibaren çalışanlarının haklarını koruduklarını söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “İşçilerimizin sendikal haklarını korumak ve refah seviyelerini yükseltmek adına imzaladığımız toplu iş sözleşmesi başta çalışanlarımız olmak üzere herkese hayırlı olsun. Yaptığımız sözleşme neticesinde işçilerimiz 2016 yılının sonuna kadar her 6 aylık dönemde yüzde 5 zam alacaklardır” şeklinde konuştu.

Toplu iş sözleşme imza töreninden sonra Yıldırım Belediyesi çalışanları davul zurna eşliğinde belediye binası önünde kutlama yaptı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X