Yıldırım’da kahkaha tufanı

Hakan Yılmaz’la Hande Subaşı’nın başrolünü oynadığı ve biletlerin kitap karşılığında ücretsiz dağıtıldığı ‘Yetersiz Bakiye’ adlı oyun Yıldırımlılardan ilgi gördü.

Yıldırım’da kahkaha tufanı

Yıldırım Belediyesi, sosyal sorumluluk projesi olarak hayata geçirdiği ‘Bir Kitap Bir Bilet’ kampanyasıyla kültür ve sanatı bir araya getirmeye devam ediyor.

​Yıldırımlılar, bu kez de ‘Yetersiz Bakiye’ tiyatro oyununu ücretsiz izleme imkanı buldular. Ünlü sanatçılar Hakan Yılmaz, Hande Subaşı, Eylül Öztürk ve Cengiz Şahin’in sahneye koyduğu komedi oyununun biletleri kitap karşılığında ücretsiz olarak dağıtıldı. Barış Manço Kültür Merkezi’nde 2 perde olarak sahnelenen ve ilçe sakinlerini kahkahaya boğan oyundan elde edilen kitaplar, Erzurum Horasan Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine mutluluk olacak. 

Hakan Yılmaz, Hande Subaşı, Eylül Öztürk ve Cengiz Şahin oyun öncesi Yavuz İskenderoğlu’nun konuğu olarak Botanik Park Kebapçı İskender’de döner ziyafeti çekti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X