Yıldırım’da kentsel dönüşümün kilidi muhtarlar

Yıldırım Muhtarlar Derneği Başkanlığı’na seçilen İsmail Erol ve yönetim kurulu üyeleri, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’yi ziyaret etti.

Yıldırım’da kentsel dönüşümün kilidi muhtarlar

Yıldırım’ı ‘yaşanabilir şehir’ haline getirmek için katılımcı belediyecilik anlayışıyla çalışan Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Muhtarlar Derneği Başkanı İsmail Eroğlu ve beraberindeki heyetle bir araya geldi. Yıldırım’a çağ atlatacak kentsel dönüşüm projesi ve diğer meselelerin konuşulduğu toplantıda muhtarların sıkıntılarıyla tek tek ilgilenen Başkan Edebali, “Demokrasimizin uç beyleri muhtarlarımız ile bir araya gelerek, Yıldırım’ı daha iyi noktalara nasıl taşıyacağımız konusunda fikir alışverişinde bulunduk” dedi.

Yıldırım Belediyesi’nin önceliğinin her zaman ‘insan odaklı’ hizmetler üretmek olduğunu vurgulayan Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Yönetim sistemimiz içerisinde halkımıza en yakın olan muhtarlarımızla sık sık bir araya geliyoruz. Yıldırımlı hemşehrilerimizin meselelerine anında çözüm bulabilmek adına toplantılarımız oldukça faydalı geçiyor” diye konuştu.

Yıldırım’ın çehresini değiştirecek kentsel dönüşüm projesini hayata geçirirken muhtarların kilit rol oynayacağının da altını çizen Başkan Edebali, “Vatandaşlarımıza dönüşüm projemizi anlatma adına muhtarlarımızın bize katkısı oldukça fazla olacaktır. Ayrıca mahallelerimizdeki mevcut sorunların da giderilmesi adına karşılıklı çalışmalarımızı hızlandıracağız” ifadelerini kullandı.

İlçeyi Yıldırımlılar ile birlikte yönetme anlayışını hayata geçiren Başkan Edebali’ye teşekkür eden Yıldırım Muhtarlar Derneği İsmail Erol da, “Gelecek nesillere daha iyi bir Yıldırım bırakmak için yoğun gayret içinde olan Yıldırım Belediye Başkanımız İsmail Hakkı Edebali’nin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X