Yıldırım’da mutlu son

Başkanlık Kupası’nda dereceye giren okullar kupalarını aldı… Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ‘Başkanlık kupası adını verdiğimiz müsabakalarda çocuklarımıza yeşil sahalarda centilmenliği, spor ahlakını aşılamak adına bir organizasyon gerçekleştird

Yıldırım’da mutlu son

Yıldırım Belediyesi’nin bu sene ikincisini düzenlediği Başkanlık Kupası oynanan final maçlarının ardından tamamlandı. İlçede bulunan 32 ilk ve ortaokuldan 2005, 2006 ve 2007 doğumlu 384 öğrencinin mücadele ettiği futbol turnuvası nefes kesen mücadelelere sahne oldu. 2005 doğumlular kategorisinde Peyami Safa Ortaokulu, 2006 doğumlular kategorisinde Şehit Piyade Er Nezir Akgül Ortaokulu ve 2007 doğumlular kategorisinde Emine Sait Uyar İlkokulu rakiplerini geride bırakarak kupanın sahibi oldular.

Takımları tebrik ediyorum

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ‘Başkanlık kupası adını verdiğimiz müsabakalarda çocuklarımıza yeşil sahalarda centilmenliği, spor ahlakını aşılamak adına bir organizasyon gerçekleştirdik. Turnuva, çocukları zararlı alışkanlıklardan korumak, teknoloji bağımlılığından kurtarmak ve sosyalleşmelerini sağlamak amacıyla hayata geçirildi. Geleceğimizi şekillendirecek olan gurur kaynağımız çocuklarımız ve gençlerimiz, bizlere güç katacaklar. Turnuvada mücadele eden ve dereceye giren tüm takımlarımızı tebrik ediyorum’ dedi.

Yıldırım Belediyesi Dr. Sadık Ahmet Spor Tesisleri’nde gerçekleşen turnuvada şampiyon olan Emine Sait Uyar İlkokulu, Şehit Piyade Er Nezir Akgül Ortaokulu ve Peyami Safa Ortaokulu kupa ve madalyalarını Başkan Edebali ve protokolün elinden aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X