Yıldırım’da okullar hazır

Yıldırım Belediyesi, öğrencilerin daha rahat ve modern şartlarda eğitim görmeleri için 2017-2018 eğitim öğretim dönemi öncesi okullarda bakım, tadilat ve onarım çalışmaları gerçekleştirdi.

Yıldırım’da okullar hazır
Çalışmalar kapsamında panel çit, alüminyum işleri, okul kapılarının onarımı yapıldı, eskiyenler değiştirildi. Okul giriş ve pencere korkulukları gibi demir işlerini de yapan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri öğrencileri olası kazalardan korumak için gerekli görülen noktalarda okul bahçelerine panel çit çekti. Yıldırım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, eğitim kurumlarında kendi yürüttüğü çalışmaların yanı sıra okullara boya malzemesi desteği de sağladı.
 
 
2017 yılının ilk gününden bu yana ilçede eğitim veren 67 okulda bakım onarım çalışmaları yaptıklarını açıklayan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “İlçemizin ve ülkemizin geleceğini emanet edeceğimiz çocuklarımızın sağlıklı ve eksiksiz bir eğitim alması için hiç bir fedakarlıktan kaçınmıyoruz. Yaz ayları boyunca okullarımızdaki eksiklerin tamamlanması için çalıştık. Okullarımızdan gelen talepler doğrultusunda  fiziki yetersizliklerin ortadan kaldırılarak eğitim öğretim yılının sorunsuz başlaması için yoğun bir mesai sarf ediyoruz. Buna katkı sağlamak adına okullarda bulunan spor ve oyun alanlarında çalışmalar yaparak yenilemelerin yanında, okul duvarlarını rengarenk boyayarak çocuklarımızın mutlu ve huzurlu vakit geçirebilecekleri alanları oluşturuyoruz” dedi.
 
HİZMET ÖNCELİĞİMİZ ÇOCUKLAR
 
Yıldırım’ı geleceğe emin adımlarla yürüyen bir şehir yapmak için gece gündüz çalıştıklarını dile getiren Başkan İsmail Hakkı Edebali, “250 bini aşkın genç nüfusumuzun hayata bakış açılarını olumlu yönlendirmek, eğitimin yanında sosyal ve kültürel aktivitelerle sağlanabilir. Yıldırım’ı istenilen konuma ulaştırmak adına hizmetlerimizin önceliğinde çocuklarımız yer alıyor” diye konuştu.
 
İlçede yaşayan çocukların ve gençlerin tam donanımlı yetişmesi adına birçok alanda örnek projeler gerçekleştirdikleri de aktaran Başkan Edebali, “Yıldırım’ı özlenen konuma getirmek adına hizmetlerimize devam ederek çocuklarımızın yarınlara umutla bakabilmelerini sağlayacağız” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X