Yıldırım’da pazar denetimi

Pazaryerlerinde etiket ve sınır çizgisi denetimi yapan Yıldırım Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, esnafa ürünlerine etiket yazılması ve belirlenen tezgah sınırların aşılmaması konusunda uyarılarda bulundu.

Yıldırım’da pazar denetimi

İlçedeki pazaryerlerinde denetimlerini yoğunlaştıran Yıldırım Belediyesi, vatandaşlara güvenli alışveriş olanakları sağlıyor.  Zabıka ekipleri esnafın etiketlere tam kilo fiyatı yazmaları konusunda daha hassas davranmalarını belirtirken pazar esnafı ise pazarlarda seyyar sorununu ortadan kaldırmaları nedeniyle Yıldırım Belediyesi’ne teşekkür etti. Denetimler sırasında esnafların yanı sıra alışveriş yapan vatandaşlarla da görüşen ekipler, Yıldırımlıların talep ve önerilerini de dinledi. Zabıta ekiplerinin denetim uygulamasından son derece memnun olduklarını dile getiren Yıldırımlılar bu sayede güvenli ve sağlıklı koşullarda alışveriş yaptıklarını ifade etti.

MODERN PAZAR YERLERİ

Yıldırım’da vatandaşların ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda pazaryerlerinde gereken standartları oluşturmak adına denetimler gerçekleştirdiklerini belirten Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Denetimlerimizi hem esnafımızın hem de vatandaşlarımızın memnuniyetini sağlamak için gerçekleştiriyoruz. Hijyenik koşulları oluşturmak, güvenli alışveriş imkanı ortaya koymak ve en önemlisi vatandaşlarımızın mutluluğu için pazaryerlerinde çalışmalar yapıyoruz” diye konuştu.

Yıldırım’a kazandırılacak modern pazaryerleriyle kalite standartlarını üst seviyeye çıkaracaklarını dile getiren Başkan Edebali, “Mimarsinan, Piremir ve Millet mahallelerinde inşa edilecek modern pazar yerleri ile kalite standartlarını üst seviyelere çıkaracağız. Mahalle sakinlerinin hijyen içerisinde ve güvenle alışveriş yapabileceği tesiste satış birimleri, teknik birimler, idari birimler, mescit, abdesthane ve kafeterya ile hizmet verecek. Semt pazarlarımız mahallelerimizin merkezi konumlarında yer alarak, daha geniş alanlarda, modern ve sağlıklı alışveriş imkanını vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” şeklinde görüşlerini ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X