Yıldırım’da Ramazan coşkusu

Ramazan ayının adına yakışır bir şekilde Yıldırımlılar ile bir araya geldiklerini ifade eden Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Çeşitli etkinliklerle Ramazan ruhunu hemşehrilerimizle hep birlikte yaşıyoruz” dedi.

Yıldırım’da Ramazan coşkusu

Son dönemde hayata geçirilen sosyal ve kültürel etkinliklerle ilçenin çehresini değiştiren Yıldırım Belediyesi, Bayrak Alanında kurulan Ramazan Sokağı ile Yıldırımlıları Ramazan akşamlarında ağırlamaya devam ediyor. Çeşitli etkinliklerle ile özellikle iftar sonrasında Yıldırımlıların keyifli vakitler geçirmesini istediklerini belirten Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Yıldırım Belediyesi Bayrak Alanında kurduğumuz Ramazan Sokağımızda mehter gösterileri, karagöz-hacivat ve her akşam tasavvuf sanatçılarımızın verdiği konserler vatandaşlarımızla buluşuyor” diye konuştu.

Ramazan ayının insanlar arasındaki birleştirici rolünün çok büyük önemi olduğunu dile getiren Başkan Edebali, “Yıldırım Belediyesi olarak bu kutsal ayda manevi duygularımızı üst seviyelere çıkaracak etkinliklerimizle, toplumsal birlikteliğe katkı sağlıyor ve sağlamaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Yıldırımlılar olarak büyük bir aile olduklarının altını çizen Başkan Edebali, “Hepimiz bu büyük ailenin önemli birer fertleriyiz. Bu aileyi dolayısıyla Yıldırım’ı hak ettiği noktaya taşımak hepimizin görevidir” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X