Yıldırım’da şenlik var

Yıldırım Belediyesi ile Yıldırım İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen çocuk şenliğine 41 okuldan 968 sporcu katılıyor.

Yıldırım’da şenlik var

Yıldırım Belediyesi ile Yıldırım İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen 9. Yıldırım Olimpik Çocuk Şenliği’nde heyecan tüm hızıyla sürüyor. Geçtiğimiz hafta Yunus Emre Spor Kompleksi’nde yapılan açılışla start alan organizasyon yine geniş katılıma sahne oluyor. 41 okuldan 968 sporcunun katıldığı turnuvada öğrenciler hem spor yapma hem de eğlenme fırsatı buluyor.

DESTEK SÜRÜYOR

9 kategoride gerçekleştirilen organizasyonda sporcular kürsü için mücadele ederken, önceki yıllarda olduğu gibi müsabakalarda büyük heyecan yaşanıyor. 

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ‘Yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızın daha iyi şartlarda okumalarını sağlamak yerel yönetimlerin görevidir. Biz de bu konuya azami hassasiyet gösteriyoruz. Ayrıca amatör spora desteğimiz de devam ediyor. Yıldırım Belediyespor bünyesinde 20’ye yakın branşta çalışmalarımız var’ diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X