Yıldırım’da şenlik var!

31 İlk ve orta okulun şampiyonluk mücadelesi vereceği Yıldırım Belediyesi 2. Başkanlık Kupası’nda heyecan 2 Mayıs’ta başlıyor.

Yıldırım’da şenlik var!

Sporun yeni merkezi Yıldırım hedefiyle sportif etkinliklerini sürdüren Yıldırım Belediyesi, ilçedeki öğrencileri sporla buluşturmaya devam ediyor. Bu sene ikincisi düzenlenecek Yıldırım Belediyesi Başkanlık Kupası’nda 2005, 2006 ve 2007 doğumlu öğrenciler mücadele edecek. Toplam 31 ilkokul ve ortaokulun katıldığı turnuvada 10 grupta 58 mücadelenin yapılacağı organizasyonda karşılaşmalar, Yıldırım Belediyesi Dr. Sadık Ahmet Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilecek. 2 Mayıs’ta başlayacak turnuva 24 Mayıs’ta oynanacak final maçları ile sona erecek.

Spora teşvik ediyoruz

Öğrencilerin ders dışında böyle sportif etkinliklere katılarak kendilerine güvenlerinin artacağını belirten Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, çocukların ve gençlerin fiziksel aktivitelere katılma oranı ile okullardaki başarılarının doğru orantılı olduğunu belirtti. Genç neslin sağlıklı bireyler olarak yetişmeleri için sportif faaliyetlere verdikleri öneme de değinen Başkan Edebali, ‘Çocuklarımızı zararlı alışkanlıklardan uzak tutabilmenin en önemli yönetmelerinden birisi spor. Bundan dolayı gençlerimizi spora teşvik ediyoruz’ diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X