Yıldırım’da sosyal hizmet protokolü

Yıldırım Belediyesi ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü arasında sosyal hizmet merkezinin işletilmesine ilişkin işbirliği protokolü düzenlenen törenle imzalandı.

Yıldırım’da sosyal hizmet protokolü

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Erkut Öneş arasında imzalanan protokol kapsamında Yıldırım Sosyal Hizmet Merkezi ilçede vatandaşlara hizmet verecek. Yıldırım’da yaşayan çocuk, genç, kadın, engelli ve yaşlı bireylere ve ailelerine koruyucu, önleyici, destekleyici, geliştirici, rehberlik ve danışmanlık çalışmaları Yıldırım Sosyal Hizmet Merkezi’nde yapılacak.

AİLELERİ DESTEKLEYİCİ PROJELER

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Hükümetimiz adil devlet anlayışı içerisinde çocuk, genç, kadın, engelli ve yaşlı bireyler, şehit ve gazi yakınları yalnız bırakılmıyor destekleyici projeler sayesinde hayatta yer almaları sağlanıyor. Bu anlamda şehirlerimizde de Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na müdürlükler sayesinde hizmetler sağlanırken biz de yerel yönetimler olarak aile ve dezavantajlı bireylerin korunmasına yönelik çalışmalara destek veriyoruz” dedi.

Proje kapsamında Yıldırım Belediyesi olarak verecekleri destek hakkında bilgi veren Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Selçukbey Mahallesi’nde tahsis ettiğimiz yerde hizmete girecek Yıldırım Sosyal Hizmet Merkezi’ne ev sahipliği yapacağız. Ayrıca personel ve araç desteği ile ilçe sınırları içerisinde sosyal hizmetten yararlanmak isteyen vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştıracağız” diye konuştu. 

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Erkut Öneş ise imzalanan protokol sürecinde gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’ye teşekkür etti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X