Yıldırım’da söz gençlerin

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Yıldırım Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından düzenlenen ‘Gençlik Buluşmaları’ etkinliğine katıldı.

Yıldırım’da söz gençlerin

Yıldırım nüfusunun 250 bininin gençlerden oluştuğunu hatırlatan Başkan Edebali,  proje ve hizmet üretirken bu gerçeği göz önünde bulundurduklarını söyledi. Günümüz dünyasında toplumların en önemli zenginliklerinin genç ve yetişmiş insan gücü olduğunu vurgulayan Başkan Edebali, “Dünya nüfusunun her geçen gün yaşlandığı günümüzde, Türkiye ve Yıldırım olarak çok şanslıyız. Bu gençlerimiz Yıldırım’ı marka şehir, ülkemizi süper güç yapacak. Biz de merkezi ve yerel yönetim olarak, gençlerimizi buna hazırlamak için projeler geliştiriyor, çalışmalar yürütüyoruz” dedi.

GENÇLER İÇİN ÖZEL PROJELER

Gençlerin beklentilerini ve talepleri ile ilgili sürekli araştırmalar yaparak, buradan çıkan sonuçlar doğrultusunda projeler geliştirdiklerini de kaydeden Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “İlçemize, gençlerimizin gelişimine doğrudan katkı sağlayacak, beklentilerine cevap verecek gençlik merkezleri kazandırıyoruz. 75. Yıl Gençlik Merkezi faaliyetlerine başladı. Yıldırım Beyazıt ve Çelebi Mehmet Gençlik Merkezleri’nin de planlanma çalışmaları büyük oranda tamamlandı. Gençlik merkezlerimizin bünyesinde eğlence salonlarından kütüphaneye, seminer ve sinema solanlarından atölyelere gençlerimizin tüm beklentileri karşılık bulacak” ifadelerini kullandı.

Referandum sürecine de değinen Başkan Edebali, “16 Nisan’dan sonra 18 yaşından itibaren ülkenin yönetimi için de söz sahibi olacaklar. Seçilme yaşının 18’e indirilmesi gençlerimize olan güvenimizin göstergesidir” dedi. Başkan Edebali, daha sonra gençlerle birlikte bilardo ve langırt oynadı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X