Yıldırım’da temizlik seferberliği

Yıldırım Belediyesi, Temizlik İşleri Müdürlüğü yeni başlattığı proje ile Yıldırım’ı daha da temiz bir çehreye dönüştürüyor.

Yıldırım’da temizlik seferberliği

Yıldırım Belediyesi yeni bir projeyle ilçeyi tüm ayrıntısına kadar temiz tutmayı amaçlıyor. Temizlik işleri Müdürlüğü’nün başlattığı proje kapsamında 69 mahalle 4 bölgeye ayrıldı ve Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günlerinde 40 kişilik bir ekip tarafından detaylı olarak temizleniyor.

Programda bulunan mahallelerin cadde, sokak ve boş arsaları en ince detayına kadar temizlenirken, ilgili bölgeye giren temizlik ekipleri 1 adet araç üstü süpürge makinesi, 1 adet açık kasa araç ile bölgede atıkları da topluyor. Haftanın her günü mahalle içindeki caddeler ve cadde büyüklüğündeki sokaklar rutin olarak temizlenen Yıldırım’da yeni başlatılan bu proje ile Yıldırım’da pis alan kalmaması hedefleniyor. 

Vatandaşa hizmet noktasında, sınır tanımadıklarını belirten Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Yıldırım, Bursa’nın en büyük ilçelerinden biri, böylesi büyük bir alanda bu yoğunlukta nüfusa hizmet vermek üzerimizdeki sorumluluğu arttırıyor. Amacımız, vatandaşlarımızın refah seviyelerini elimizden geldiğince yükseltmek. Salt belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra sosyal belediyecilik projelerimizle de halkımızın yanındayız. Temizlik İşleri Müdürlüğümüzün başlattığı yeni projeyle de Yıldırım’da kirli, dağınık hiçbir nokta kalmayacak, çocuklarımız daha temiz sokaklarda oynayacak” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X