Yıldırım’da yol atağı

Yıldırım’da, Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler mahallelerde kaldırım, yol açma ve genişletme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Yıldırım’da yol atağı

Asfalt yama ve serim çalışmalarının yanı sıra yeni imar yolları da açılıyor. Yıldırım’da Mart 2014’ten bugüne 16 yol açımı gerçekleştirildi. Bakımı ve asfaltlama çalışması yapılan yolların uzunluğu ise 57 bin 334 metre. Demetevler ve Değirmenlikızık mahallelerinde ise yol açım çalışmaları devam ediyor.

İlçede yerleşim alanlarının büyümesiyle orantılı yeni yolların hızla açıldığını kaydeden Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Türkiye’nin en büyük ilçelerinden birisi olan Yıldırım, aynı zamanda en hızlı büyüyen ilçeler arasında adını ilk sıralara yazdırıyor. Ekiplerimizin yaptığı çalışmalarla yolu olmayan bölgelerimize yeni yollar kazandırarak konutlaşmanın da önünü açıyoruz. Ulaşım sorununu çözmekle birlikte, gelişimin yeni alanlara doğru kaymasına da katkı sağlıyoruz” dedi.

Şehirlerin hizmetlerle geliştiğini kaydeden Edebali, ilçe yaşamının kolaylaştırılması için çalışmaların aralıksız devam edeceğini kaydetti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X