Yıldırım`dan BTÜ`ye destek

Bursa Teknik Üniversitesi`nin 2014-2015 Akademik Yıl açılış törenine Ankara`daki çalışmaları nedeniyle katılamayan AK Parti Bursa Milletvekili Bedrettin Yıldırım, BTÜ Rektörü Prof. Dr. Ali Sürmen`e yaptığı ziyarette yeni akademik yılın BTÜ camiasına hayır

Yıldırım`dan BTÜ`ye destek
Yıldırım, BTÜ’nün Bursa için çok önemli bir kazanım olduğunu söyleyerek, BTÜ’yü Bursa’ya kazandıran ekibin içerisinde olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. BTÜ’nün gelişimini yakından takip ettiğini dile getiren Yıldırım, Kestel Çataltepe mevkiinde yapılacak olan BTÜ Kampüs alanının önündeki bürokratik engellerin aşılması için birlikte çalıştıklarını vurguladı.
 
Yıldırım konuşmasında, artık yapılaşmaya başlanması için son aşamaya gelen kampüs alanı için kent dinamikleri olarak yine hep birlikte hareket ederek BTÜ’ye ve dolayısıyla Bursa’ya çok önemli bir kampüs kazandıracaklarını kaydetti.
 
BTÜ Rektörü Prof. Dr. Ali Sürmen de, BTÜ’nin hedeflerini anlattı. BTÜ’nün yurtdışındaki üniversitelerle kurduğu işbirliğini her geçen gün artırdığını aktaran Prof. Dr. Sürmen, eğitimde ve bilimsel araştırmada Türkiye’nin önde gelen üniversitelerinden biri olmayı amaçladıklarını söyledi. BTÜ’nün araştırma üniversitesi olma vizyonu belirlediklerini sözlerine ekleyen Sürmen, bu amaç için artan bir hızla çalıştıklarını bildirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X