Yıldırım’dan büyük destek

Edebali, Hacivat ve Yavuzselimspor’u ziyaretinde, ‘Sporun yeni merkezi Yıldırım’ hedefiyle amatör kulüplere destek vermeyi sürdüreceklerini söyledi.

Yıldırım’dan büyük destek

Yıldırım’da faaliyet gösteren spor kulüplerine desteğini sürdüren Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, amatör liglerde mücadele veren Hacivat Spor Kulübü ve Yavuzselim Spor Kulübü’nü ziyaret etti. İlk olarak Hacivat Spor Kulübü’nde kulüp başkanı Ceyhun Cihan ile bir araya gelen Başkan Edebali, daha sonra Yavuzselim Spor Kulübü’nü ziyaret ederek Başkan Orhan Sarsıcı’dan takım ve tesis hakkında bilgiler aldı.

Çalışmalar sürüyor

Yıldırım’daki spor kulüplerinin ilçeye artı bir değer kattığını söyleyen Başkan Edebali, ‘Kulüplerimiz çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan korumak adına önemli işlere imza atmaktadırlar. Sporun ve sporcunun dostu Yıldırım’ı oluşturmak için çalışmalarımıza tüm hızımızla devam ediyoruz. Başta çocuklarımızın ve gençlerimizin tutkusu olan futbol olmak üzere tüm spor branşlarımızda tesis ve malzeme yardımı anlamında katkılarımız devam edecek’ diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X