Yıldırım’dan futbol atağı

Yıldırım Belediyesi, Mudanyaspor’un Bölgesel Amatör Lig’deki haklarını aldı

Yıldırım’dan futbol atağı

BAL’da kapanma noktasına gelen Mudanyaspor’a Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali el attı… Poyraz, bu sezon Yıldırım Belediyesi Mudanyaspor olarak mücadele edecek.

Bölgesel Amatör Lig takımlarından Mudanyaspor artık Yıldırım Belediyespor’un kanatları altına girdi… Özellikle iki sezondur yaşadığı maddi sıkıntılar nedeniyle zor günler geçiren ve kapanma noktasına gelen kırmızı yeşilli kulübe Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali el attı… Mudanyaspor’un Bölgesel Amatör Lig haklarını alan ve bu sezon Yıldırım Belediyesi Mudanyaspor olarak mücadele edecek olan takım önümüzdeki sezondan itibaren isim değişikliğiyle tamamen Yıldırım Belediyespor’a geçiş yapacak.

HAKLARINI DEVRETTİK

Futbolcuların biriken alacaklarının dün akşam itibariyle hesaplarına yatırıldığı, Recep Günay başkanlığındaki yönetimin de sezon sonuna kadar görevde kalacağı bildirildi. Başkan Günay, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’ye vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ederek, “Çok zor bir süreçten geçiyorduk. Kulübü kapatma noktasına gelmiştik. Sonra ortaya böyle bir durum çıktı. BAL haklarını devrettik ama sezon sonuna kadar Yıldırım Belediye Mudanyaspor olarak devam edeceğiz. Yönetim kurulumuz da görevini başında. Önümüzde sezon yollar ayrılacak” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X