Yıldırım’dan hızlı start

Erdemlispor’un Süper Amatör Küme hakkını satın olan Yıldırım Belediyespor 5 oyuncu kadrosuna kattı. Lacivert turkuazlılar, Gürsu Belediyespor’dan Gökhan Demir, Yenice’den Emrah Myedan ve Doğukan Dal, Yenişehir Belediyespor’dan Erdal Alemdar ve Zaferspor’d

Yıldırım’dan hızlı start

ERKAN SAĞLIK

Süper Amatör Küme’de mücadele veren Erdemlispor’un haklarını satın alan Yıldırım Belediyespor, transferde gaza bastı. Kulüp Başkanı İlhami Aydın, Yıldırım Belediyespor’un teknik heyetine Ahmet Çağıran, Serkan Polat ve Deniz Özlem’i getirdiklerini açıkladı. Lacivert turkuazlılar, dün ilk imzaları attırdı. Yunus Emre Spor Kompleksi’nde yapılan imza töreninde Gürsu Belediyespor’dan kaleci Gökhan Demir, Yenice’den stoper Emrah Myedan, Yenice’den orta saha oyuncusu Doğukan Dal, Yenişehir Belediyespor’dan orta saha oyuncusu Erdal Alemdar ve Zaferspor’dan sağ bek Tarık Can Yolu’yu renklerine bağladı.

Gücümüze güç kattık

Başkan İlhami Aydın, kulüp olarak 2. Küme’den 1 Küme’ye çıktıklarını belirterek, ‘Bizim hedeflerimiz büyük. 2. Küme bizi açıkçası kesmedi. Süper Amatör Küme takımlarından Erdemlispor’un haklarını satın alarak bu sezon Süper Amatör Küme’de boy göstereceğiz. Yıldırım 750 bin nüfusun yaşadığı büyük bir ilçe. Daha üst sıralara oynamak için transferler yaptık. Kadromuza kattığımız oyuncularla güçlendik. Futbol bizim lokomotifimiz. İlçe halkına yakışır bir takım kurmak için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz’ diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X