Yıldırım’dan iş kapısını aralayan eğitim

Yıldırım Belediyesi’nin 29-30 Eylül tarihlerinde düzenleyeceği ‘İstihdam Seferberliği Buluşmaları’ öncesinde iş arayanlara yönelik eğitimler düzenleniyor. Barış Manço Kültür Merkezi’ndeki eğitimlere yaklaşık 200 kişi katıldı.

Yıldırım’dan iş kapısını aralayan eğitim

İki hafta süren program kapsamında katılımcılara; ‘Dünya Nereye Gidiyor? Vizyon Eğitimi, Değişim, Müşteri Odaklılık, Stratejik Planlama, Pozitif Düşünce, Başarılı Yönetim Stratejileri, Etkin Liderlik, Başarılı Ekip Oluşturma, Etkin Sunuş Yapma, Etkili Uzlaşma Teknikleri ile Zamanın Etkin Kullanımı ve Stresle Başa Çıkma’ başlıklarında 60 saatlik eğitim verildi.

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, hayatın her alanında hemşerilerinin sorunlarına çözüm olacak hizmetler üretmeye çalıştıklarını belirterek, ”En fazla önemsediğimiz konulardan birisi de hemşerilerimizin istihdamına katkı sağlamak. Bu amaçla oluşturduğumuz masamız yüzlerce vatandaşımızın iş sahibi olmasını sağladı. İki haftadır devam eden Bireysel Gelişim Programı’na yüzde 80’i üniversite mezunu olmak üzere 200’ün üzerinde kardeşimiz başvurdu. Bunların içeresinde engelliler de var. Kursiyerlerimiz dolu dolu bir eğitim aldılar. Düzenleyeceğimiz ‘İstihdam Seferberliği Buluşmaları’ etkinliğimizde ise iş arayan vatandaşlarımızla işverenleri bir araya getireceğiz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X