Yıldırım’dan kumanya ve bayrak

Yıldırım Belediyesi, darbe girişimine karşı durarak ülke bütünlüğüne, milli iradeye ve demokrasiye sahip çıkmak için meydanlara dökülen demokrasi nöbetçilerini yalnız bırakmıyor.

Yıldırım’dan kumanya ve bayrak

İlk günden itibaren meydanları dolduran vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması için adeta seferberlik ilan eden Yıldırım Belediyesi, her gün binlerce paket kumanya ve 10 binlerce pet şişe suyun yanı sıra 25 bin adet bayrak dağıttı. 

Devlet yönetimini ele geçirerek milleti tahakküm altına almak isteyenlerin oyununun, kenetlenen halk tarafından bozulduğunu belirten Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Milletimizin iradesine karşı vatan hainlerince girişilen bu alçakça kalkışma, aziz milletimizin demir yumruğu altında ezilmiştir. Cesur ve asil milletimizin yıkılmaz gücü ile birlik ve beraberliği, meydanlar boyunca bir tokat olarak hainlerin utanmaz suratlarında patlamıştır” ifadelerini kullandı.

MİLLETİMİZİN YANINDAYIZ

Yurdun her köşesinde meydanları doldurarak yaşanabilecek karanlık günlerin milletin kararlı duruşuyla yok edildiğinin altını çizen Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Özgürlüğüne, demokrasiye ve vatanına sahip çıkan değerli milletimize destek olmak bizim vazifemizdir. 15 Temmuz gecesinden itibaren ekiplerimiz tarafından demokrasi nöbetçisi milletimize temel ihtiyaçlarını karşılamaları için kumanya ve su dağıtıldı. Yine Bursalı vatandaşlarımıza dağıtılan Ay-Yıldızlı bayrağımızla meydanlar gelincik bahçesine çevrildi. Ülkesi ve milleti için canını hiçe sayarak bu kalkışmanın karşısında duran herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X