Yıldırım’dan örnek bir proje daha

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Tuhafiyeciler Odası ile önemli bir proje başlattı.

Yıldırım’dan örnek bir proje daha

Tuhafiyeciler Odası Başkanı Nedim Balaban ile birlikte protokole imza atan Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Amacımız, ilçemizde yaşayan insanlarımızın ucuz tuhafiye, ev tekstili ve giyim ürünlerine rahatça ulaşabilmesine imkân sağlamak” diye konuştu.

Yıldırım’ın kalkınması adına yaptıkları hamlelerde her zaman ‘ortak paydaş’ olgusu üzerinden hareket ettiklerini söyleyen Başkan İsmail Hakkı Edebali, “İlçemizde yaşayan vatandaşlarımızın hizmetlere rahatça ulaşabilmesi bizler için önemli. Bunu gerçekleştirirken de en büyük destekçilerimiz STK’lar ve odalarla işbirliği içinde oluyoruz” şeklinde konuştu. İmzalanan protokolle ucuz tuhafiye, ev tekstili ve giyim ürünlerinin haftada bir gün Bağlaraltı pazar yerinde halkla buluşacağını belirten Başkan Edebali, gösterilen ilgi doğrultusunda diğer bölgelerde de benzer faaliyetleri gerçekleştirecekleri bilgisini aktardı.

BAŞKAN EDEBALİ’YE TEŞEKKÜR

Yıldırım Belediyesi ile örnek bir projeyi vatandaşlara sunacaklarını söyleyen Tuhafiyeciler Odası Başkanı Nedim Balaban ise, “Halkımızın alım gücünü düşünerek yaptığımız bu hizmet sayesinde vatandaşlarımızın ucuz ürünlere kısa yoldan ulaşabilmesi bizler için önemli. Bu projenin kısa sürede ilgi görerek amacına ulaşacağına inanıyorum. Bizlere desteklerini esirgemeyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’ye teşekkür ediyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X