Yıldırım’dan psikolojik destek

Yıldırım Belediyesi, rehberlik hizmeti verdiği Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi ile Yıldırımlıların yanında yer almaya devam ediyor.

Yıldırım’dan psikolojik destek

Yıldırım Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde, 1 klinik psikolog, 1 psikolog, 1 aile danışmanı ve 2 sosyologdan oluşan kadrosuyla hizmet veren Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi Birimi, 45 dakika süren seanslarda aile danışmanlığı, çocuk ve ergen danışmanlığı ile yetişkin danışmanlığı konularında vatandaşlara destek veriyor. Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi’nde Ocak 2016’dan bu yana, 275 Yıldırımlıya ücretsiz olarak psikolojik danışmanlık hizmeti verildi.

‘MUTLU AİLELER ÖNCELİĞİMİZ’

Sosyal belediyecilik alanında örnek teşkil edecek projeler ürettiklerini aktaran Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, sağlık alanında Yıldırımlılara önemli hizmetler sunduklarını vurguladı. Güçlü toplumları oluşturmanın ancak sağlıklı bireyler ve mutlu aileler ile mümkün olduğunun altını çizen Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Özellikle sağlık alanında Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM), Cengiz Oğuz Sağlık ve Gençlik Merkezi, Yıldırım Tıp Merkezi’mizin yanı sıra Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi birimlerimizle vatandaşlarımızın beden ve ruh sağlığını korumalarına katkı sağlıyoruz” dedi.

GÜÇLÜ AİLE GÜÇLÜ TOPLUM

Türk toplumun temel taşının aile olduğunu belirten Başkan Edebali, “Kültürümüzde aile bağları dünyanın hiç bir yerinde olmadığı kadar güçlüdür. Aile kavramının korunması ve aile içerisinde yaşanabilecek sorunların çözümüne katkı sağlamak amacıyla hayata geçirdiğimiz ‘Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi’mizde ailelere ve bireylere önleyici, geliştirici, rehberlik hizmeti veriliyor. Öncelikli hedefimiz; herkesin mutlu olduğu, huzurlu, refah seviyesinin yüksek olduğu bir Yıldırım inşa etmek” ifadelerini kullandı. 

Ücretsiz olarak hizmet verilen Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim hizmetlerinden yararlanmak isteyen vatandaşlar 444 16 02 numaralı Yıldırım Belediyesi Çağrı Merkezinden bilgi alabilir.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X