Yıldırım’dan Vişne Caddesi’ne destek

Bebe ve çocuk konfeksiyonunda Türkiye’nin dünyaya açılan kapısı olan Yıldırım Ticaret Bölgesi, marka değeri Yıldırım Belediyesi’nin hizmetleri ile katlanarak artıyor.

Yıldırım’dan Vişne Caddesi’ne destek

Bu kapsamda Yıldırım Belediyesi tarafından Vişne Caddesi’nin  farklı bölgelerine yerleştirilen çift taraflı led ekranlar hizmete girdi. Bölgede faaliyet gösteren işletmelerinin tanıtımının yapılacağı ekranlarda, ilçeden haberler, hava durumu, döviz kurları  ve kültür sanat faaliyetlerinin yer verildiği ekranlar, 6 metreye 2 metre ebadındaki ekranlar esnaftan da tam not aldı.

YILDIRIM’A GÜÇ KATIYOR

 

Bebe ve çocuk konfeksiyonu ihracatında Türkiye’nin yüzde 80’lik kısmının Vişne Caddesi esnafı tarafından karşılandığını vurgulayan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Esnafımızın ortaya koyduğu performans ile gurur duyuyoruz. İstihdam anlamında oluşturdukları kaynaklar da bizi mutlu ediyor. Yapacağımız çalışmalar ile üretime katkı sağlamayı amaçlıyor ve tüm imkânlarımızı kullanarak esnafımıza destek olmaya devam ediyoruz. Bu bağlamda BEKSİAD olmak üzere esnafımızı ve bölgenin tüm dinamikleriyle sürekli istişare halinizdeyiz. Vişne Ticaret Bölgesi’ni daha çok geliştirmek için projeler yürütüyoruz” diye konuştu.

Klasik belediyecilik anlayışının geçerliliğini yitirdiğini de vurgulayan Başkan Edebali, “Değişen ve gelişen dünyada artık yerel yönetimler, sosyal hayattan kültürel faaliyetlere,  sportif etkinliklerden ekonomiye çok geniş bir hizmet yelpazesinde hizmet üremek zorunda. Bu kapsamda bir taraftan kentsel dönüşüm çalışmalarımızla ilçemizin marka değerini yükseltirken,  kültürel ve sosyal faaliyetlerimizle insanlarımızın yaşam standartlarını daha yukarılara çekiyoruz. İlçe ekonomisinin güçlendirmek adına da esnaflarımızın ticari faaliyetlerini kolaylaştıracak projeler hayata geçiriyoruz. Bu kapsamda Bebe ve çocuk konfeksiyonunda Türkiye’nin kalbi olan vişne Caddesi’ni dünya ile rekabet ederek, sektördeki pasta payını yükseltecek projeler geliştiriyoruz” ifadelerini kullandı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X