‘Yıldırım’ı hakettiği yere taşıyoruz’

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ‘5. Olağan Muhtarlar Toplantısı’nda ilçedeki 69 mahalle muhtarı ile bir araya geldi. Barış Manço Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıya Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’nin yanı sıra Yı

‘Yıldırım’ı hakettiği yere taşıyoruz’

Yıldırım’ın hak ettiği konumuna gelmesinin ‘ortak akıl’ ile mümkün olacağını belirten Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Katılımcı belediyecilik anlayışı gereği toplumun tüm kesimleriyle yakın temas halindeyiz. Yıldırım’ı yaşanabilir şehir yapmak adına, ilçe sakinlerimizi mutlu edebilmek için toplumun her kesimi ile ortak hareket ediyoruz. Bu noktada mahalle muhtarlarımızın ortaya koyacakları çalışmalar önemli bir rol oynuyor” şeklinde konuştu.

Yıldırım Belediyesi’nin yapılan çalışmalarda mahalle muhtarları ile iyi bir uyum içinde olduğunun da altını çizen Başkan Edebali, “Yerel yönetime verdiğiniz desteklerden dolayı sizlere teşekkür ederim. Mahalle sorunlarına karşı duyarlı olmanız yaptığımız hizmetlerde bize yol gösterici oluyor. Bundan sonra da birlikte el ele vererek hedefe emin adımlarla ilerleyeceğiz” ifadelerini kullandı.

YAŞAM KALİTESİNİ ARTIRIYORUZ

Göreve geldikleri günden itibaren geçen süre içinde önemli projelere imza attıklarını kaydeden Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Bu projelerden en önemlisi kentsel dönüşüm. Yıldırım’a çağ atlatacak dönüşüme başladık. Dönüşümü Yıldırım’ın genelinde gerçekleştirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Toplumsal zenginliğimizi ortaya çıkaracak, şehrimizin çehresini değiştirecek dönüşüm projemizle Yıldırım’a çağ atlatacağız. Kültürümüzü koruyarak yerleşim, kültür-sanat, sağlık, çevre, güvenlik ve toplumsal dayanışma alanındaki projelerle yaşam kalitesini artıracağız. Yıldırım’ı Türkiye’nin rol modeli yapacağız” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X