Yıldırım’ın başarısı

Mersin’de düzenlenen Bocce-Petank terfi müsabakalarında ikinci olan Yıldırım Belediyespor, adını 2. Lig’e yazdırdı.

Yıldırım’ın başarısı

Yıldırım Belediyespor Bocce-Petank takımı, Mersin’de düzenlenen terfi karşılaşmalarında ikinci olarak 2. Lig’e yükseldi. 

‘Amatör sporun merkezi Yıldırım’ anlayışı doğrultusunda çalışmalarında hız kesmeyen Yıldırım Belediyesi, Bocce-Petank branşında önemli bir başarı elde etti. Yıldırım Belediyespor Bocce-Petank takımı, 28-31 Ocak tarihleri arasında Mersin’de düzenlenen ve 54 takımın katıldığı terfi müsabakalarında ikinci olarak 2. Lig’e yükseldi.

TEBRİK EDİYORUM

Sporun her branşında ‘marka şehir’ hedefine ulaşma yolunda elde edilen başarının oldukça önemli olduğunu söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ‘Bocce-Petank ülkemizde fazla bilinen ve tercih edilen bir spor olmamasına rağmen Yıldırım Belediyesi olarak sporun her branşına olduğu gibi bu spora da önem veriyoruz. İlçemizin adını ülke çapındaki bu tarz organizasyonlarda duyuran sporcularımızı tebrik ediyorum” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X