Yıldırım’ın cazibesi

Yıldırım Belediyesi Cazibe Merkezi, Ramazan ayı boyunca ünlü konukları ağırlayarak birbirinden anlamlı programlarla Yıldırımlılara unutulmaz anlar yaşattı.

Yıldırım’ın cazibesi

Bursa ovasının eşsiz manzarasına hakim noktalarda bulunan seyir terasları, vatandaşların doğayla bütünleştiği yeşil alanlar, düzlem havuzu ve spor parkının yanı sıra kafeler, balık restoran ve çay bahçeleri ile vatandaşların her türlü beklentilerine cevap veren bir kompleks olan Cazibe Merkezi, Yıldırım’ın parlayan yıldızı olmaya devam ediyor. Ramazan ayında Yıldırım Belediyesi’nin kültür sanat etkinliklerine evsahipliği yapan Kaplıkaya Cazibe Merkezi, konserler, söyleşiler, Karagöz-Hacivat gösterilerinin yanı sıra İbrahim Sadri, Dursun Ali Erzincanlı, Engin Noyan ve Ahmet Özhan gibi isimleri de Yıldırımlılar ile buluşturdu.

 

Ayrıca Ulu Şehrin Uluları Paneli, ünlü ilahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’nun sohbet programı ile Molla Yegan Liselerarası Münazara Yarışması da binlerce kişinin katılımı ile Cazibe Merkezi’nde gerçekleşti. İlçenin tüm sorunlarının temelinde yıllardır devam eden plansız göç ve bunun doğurduğu çarpık yapılaşmanın bulunduğunu hatırlatan Başkan Edebali, “Cazibe Merkezi, betonlaşan şehir ortamından kurtulmak isteyenlerin ‘Yeşil Yıldırım’la buluşabilecekleri eşsiz bir yer. ‘Yaşanabilir Yıldırım’ hedefiyle her yaştan vatandaşımızın faydalanabileceği tesisler oluşturarak sokaklarında güler yüzlü ve mutlu insanların yaşadığı bir şehir inşa etmek en büyük gayemiz” diye konuştu.

 

MARKA DEĞERİNE KATKI SAĞLIYOR

 

Kaplıkaya Cazibe Merkezi’nin Yıldırım’ın marka değerine önemli bir katkı sağladığını vurgulayan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Sosyal, kültürel ve spor alanları ile komplike bir tesis olan Cazibe Merkezi, insanlarımıza şehrin stresinden uzaklaşarak, doğayla kucaklaşma imkanı sağlıyor. Mekânsal özelliklerinin yanı sıra özellikle yaz aylarında bir çok kültürel ve sanatsal etkenliğe ev sahipliği yapan merkezimiz, insanların tüm beklentilerini karşılayabildiği Bursa’daki örnek mekanlardan birisi” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X