Yıldırım’ın geleceği

2002 ila 2010 yılları arası doğumlu çocukların katıldığı Yıldırım Belediyesi voleybol kurslarında 140 öğrenci eğitim görüyor.

Yıldırım’ın geleceği

Türkiye’nin en büyük spor kompleksi ve mevcut spor tesisleriyle Yıldırım’ı ülkenin sporcu fabrikası şehri haline getirmeyi amaçlayan Yıldırım Belediyesi, genç yetenekleri sporla buluşturuyor. 

Yıldırım Belediyespor tarafından açılan ve 2002 ila 2010 yılları arası doğumlu çocukların katılabildiği voleybol kurslarında 140 öğrenci eğitim görüyor. Yıldırım Belediyesi Mimarsinan Spor Salonu’ndaki kurslarda çocuklara voleybol eğitiminin yanı sıra toplu ve topsuz oyunlar oynatılarak temel vücut gelişimlerinin sağlıklı olması amaçlanıyor.

DESTEĞİMİZ SÜRÜYOR

Yıldırım’da genç nüfusun ciddi bir spor potansiyeli olduğunu belirten Başkan Edebali, “Yeni yetenekleri keşfetmek ve çocuklarımızı Türk sporuna kazandırmak için desteğimizi sürdürüyoruz. Sporla ilgilenen bireylerin okul eğitimlerinde de başarılı olduğunu görüyoruz. Türkiye’nin en büyük spor kompleksi ve mevcut spor tesislerimizle uluslararası spor arenasında boy gösterecek, bayrağımızı dalgalandıracak ve milli marşımızı dinleterek göğsümüzü kabartacak sporcularımız Yıldırım’ın gururu olacak” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X