Yıldırım’ın geleceği

Basketbolda düzenlenen eğitimlerde 92 minik basketbolun temel bilgilerini öğreniyor. Yıldırım Belediyesi’nin başlattığı yaz spor okulları ile öğrenciler, tatillerini hem spor yaparak hem de eğlenerek geçiriyor.

Yıldırım’ın geleceği

Yıldırımlı çocukların sağlıklı ve tam donanımlı bireyler olarak yetişmesine katkı sağlamak adına projeler geliştiren Yıldırım Belediyesi, okulların tatil olması ile birlikte birinci dönem kayıtlarını tamamlayarak 92 öğrenciye basketbol branşında eğitim vermeye başladı. Haftanın 3 günü 4’erli gruplar halinde temel eğitim alan Yıldırımlı öğrenciler basketbol temel becerilerini oyun ve yarışma formatında öğreniyor. Daha sonra da öğrendikleri bilgileri yaptıkları maçlar ile pekiştiriyor.

KAYITLAR SÜRÜYOR

Kötü alışkanlıklardan uzak durarak yaz tatili ve boş zamanlarını değerlendirmek amacıyla sevdikleri basketbol sporu hakkında bilgi sahibi olan öğrenciler, burada güzel vakit geçirerek yeni arkadaşlıklar ediniyor. Öte yandan futbol, cimnastik, basketbol, karate, yüzme, fitness, masa tenisi, taekwondo, voleybol, satranç, tenis, atletizm, boks, dağcılık, güreş ve halter olmak üzere 16 branşta düzenlenen yaz spor okullarının kayıtları da Yıldırım Belediyesi Spor Kompleksi ve Dr. Sadık Ahmet Spor Tesisleri’nde devam edecek.

TEŞVİK EDİYORUZ

Spora her türlü desteği sağladıklarını söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Çalışmalarımızın karşılığını da alıyoruz. Geçtiğimiz yıl, Yıldırımlı sporcular katıldıkları ulusal ve uluslararası turnuvalarda 400’ün üzerinde madalya kazandılar. Çocuklardan gençlere ve kadınlara toplumun tüm kesimlerini spora teşvik ediyoruz. Şehrimizi ve ülkemizi geleceğe taşıyacak olan gençlerimize güvenimiz tam. Onların her zaman yanında olarak desteklerimizi sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X