Yıldırım’ın okuma-yazma kursları Web TV’de

Yıldırım Belediyesi tarafından, Yıldırım Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ortak çalışması ile başlatılan ‘Okuma Yazma Seferberliği’ kapsamında verilen dersler, Yıldırım Belediyesi Web TV üzerinden yayınlanmaya başlandı.

Yıldırım’ın okuma-yazma kursları Web TV’de

Her gün 09.00, 12.00 ve 19.00 saatlerinde yayınlanacak eğitimler tv.yildirim.bel.tr adresindeki Okuma-Yazma Eğitimleri bölümünden de 7/24 izlenebilecek.

 

EĞİTİME BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ

 

Yıldırım’da okuma yazma bilmeyenlerin sayısının 25 bini geçtiğinin altını çizen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali,  “Özellikle annelerimizin okuma yazma öğrenmesi, geleceği sağlam temellere dayanan toplumun inşa edilmesinin bir gereği. Kadınlar eğitimliyse, o toplumun geleceği garanti altındadır. İlçemizde okuma yazma bilmeyen kimsenin kalmaması amacıyla bu seferberliği başlattık. Çeşitli nedenler ile sınıflardaki eğitimlere katılamayan vatandaşlarımız, Yıldırım Belediyesi tarafından hizmete sunulan Web TV sayesinde bu derslerden bilgisayar, akıllı telefon ve tablet cihazlarını kullanarak diledikleri zaman diledikleri yerde faydalanabilirler” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X