Yıldırım’ın projeleri muhtarlara anlatıldı

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, geleneksel hale gelen ‘6. Olağan Muhtarlar Toplantısı’nda 69 mahalle muhtarı ile bir araya geldi.

Yıldırım’ın projeleri muhtarlara anlatıldı

Toplantıda yaptığı konuşmada toplumun nabzını ölçen belediyecilik anlayışı gereği muhtarlarla her fırsatta bir araya gelerek istişarede bulunduklarını aktaran  Edebali, “Yıldırım’ı ‘ideal şehir’e bir adım daha yaklaştırmak adına belediyemizin ve devletimizin vatandaşa yansıyan yüzü olan muhtarlarımızla koordineli bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın taleplerinin tespit edilerek, hizmet önceliklerimizin belirlenmesinde muhtarlarımızın desteğini alıyoruz” diye konuştu.

Başkan Edebali, konuşmasının ardından ilçedeki 69 mahallede hayata geçirilen ve proje aşamasında olan çalışmalar muhtarlara detaylı bir sunum yaptı. Kentsel dönüşümden, yapılacak prestij projelere kadar çok sayıda konuda mahalle muhtarlarını bilgilendiren Edebali, “Katılımcı belediyecilik anlayışı gereği toplumun tüm kesimleriyle yakın temas halindeyiz” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X