Yıldırım’ın yükselen değeri

İnegöl’de düzenlenen yılın ilk yarışlarında büyük heyecan yaşadılar… Bursa Yıldırım Doğa Sporları Gençlik ve Spor Kulübü, oryantiring branşında faaliyetlerine kupa ve madalyalarla başladı. Hedef tüm çocuklara spor yaptırmak.

Yıldırım’ın yükselen değeri

2022 yılının ilk Oryantiring Şampiyonası geçtiğimiz hafta İnegöl’de yapıldı. Bursa İl Birinciliği’ne 13 kulüpten yaklaşık 400 sporcu katıldı. Oryantiring, harita yardımı ile yön bulmayı içeren, zamana karşı yapılan bir spor. Ülkemizde de hergeçen gün daha da yaygınlaşan bu spora ilgi büyük. Bursa Yıldırım Doğa Sporları Gençlik Ve Spor Kulübü de geçtiğimiz yıl faaliyete geçti. 25 lisanslı sporcuya sahip olan kulüp katıldığı ilk organizasyondan kupa ve madalyalarla ayrıldı.

CENTİLMENLİK KUPASI

Başkanlığını ve baş antrenörlüğünü Şükrü Hızlı’nın yaptığı Bursa Yıldırım Doğa Sporları Gençlik Ve Spor Kulübü, antrenörler Sude Demirci ve Ali Deligöz’ün önderliğinde katıldığı İl Birinciliği’nde 12-14 yaş ve 18 yaş kategorilerinde mücadele etti. 18 yaşındaki Burak Can Çakır ikinci olurken, 18 yaşındaki Adanur Kaçar ise dördüncü olmayı başardı. 10-12 yaş grubu sporcularıyla organizasyona teşvik amaçlı katılan Bursa Yıldırım Doğa Sporları Gençlik Ve Spor Kulübü’nün kız takımı ise centilmenlik kupasının sahibi oldu.

ÇOCUKLAR SPOR YAPSIN

Başkan Şükrü Hızlı, pandemi sürecinde tüm ülkede çocukların spordan uzaklaştığını, bu nedenle Bursa Yıldırım Doğa Sporları Gençlik Ve Spor Kulübü’nü kurduklarını belirterek, “Büyük çoğunluğu Cumalıkızık’tan olan çocuklarımıza spor yaptırmak için mücadele ediyoruz. Eski sporcularım Sude Demirci ve Ali Deligöz kulübümüzde yardımcı antrenör olarak görev yapıyor. İlk kez katıldığımız İl birinciliği sporcularımız için iyi bir deneyim oldu. Hem öğgrenci sayımız hem de başarılarımız hergeçen gün artacaktır. Özellikle Yıldırımlı çocuklarımızı oryantiring sporuyla tanıştırmak istiyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X