Yıldırımlı çocuklar gelecek için umutlu

Yıldırım Belediyesi, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü’nde anlamlı bir etkinliği daha gerçekleştirdi.

Yıldırımlı çocuklar gelecek için umutlu

Yıldırım Belediyesi Çocuk Meclisi üye öğrencileri, çocuk hakları konusunda farkındalık uyandırmak için vatandaşlara sokaklarda çocuk hakları sözleşmesini içeren broşürler dağıttı. Haklarına sahip çıkan öğrenciler, büyüklerin de çocuk haklarına karşı duyarlı için vatandaşlara bilgi verdi.

GELECEĞİMİZİ ÇOCUKLAR İNŞA EDECEK

Çocuklar için güvenli ve sağlıklı bir gelecek oluşturma görevleri olduğunu belirten Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ‘Çocukların yaşam hakkı başta olmak üzere eğitim, beslenme ve sağlık haklarının sonuna kadar korunduğu, huzur içinde, özgürce yaşayabilecekleri bir gelecek hazırlamak biz yöneticilerin en büyük sorumluluğudur. Yavrularımızın kötü alışkanlıklardan uzak yaşayacağı Yıldırım’ı el birliği ile oluşturuyoruz. Yarınlarımızın sahibi çocuklarımızın sevgiyle büyümeleri tek arzumuz’ dedi.

Göreve geldikleri ilk günden itibaren ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ anlayışı ile hizmet ürettiklerini dile getiren Başkan Edebali, ‘Önemli olan yollar, binalar yapmak değil, sağlıklı ve mutlu nesiller yetiştirerek, ilçemizin ve ülkemizin geleceğini inşa etmek. Ne hizmet üretirsek üretelim, iyi yetişmiş bir nesil olmazsa sürdürebilir bir başarı kazanmış sayılmayız’ ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X