Yıldırımlı çocuklardan erkekliğe ilk adım

Yıldırım Belediyesi’nin sosyal sorumluluk projesi kapsamında 235 dezavantajlı çocuk erkekliğe ilk adımını attı.

Yıldırımlı çocuklardan erkekliğe ilk adım

Yıldırım Belediyesi, çocukları sünnet ettirerek ailelere destek oluyor. Yıldırım Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü, maddi imkanları yetersiz 235 çocuğu sünnet ettirirken, yeni sünnet müracaatları da devam ediyor. 

Özel bir hastanede modern şartlarda sünnet olan çocukları hastane yönetimi ile birlikte ziyaret eden Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, yerel yönetim olarak insan odaklı hizmetlerine bir yenisini daha eklediklerini vurgulayarak, “Sünnet geleneği hem değerlerimizi muhafaza etme adına hem de inancımızın gereği bizim için çok önemli. Diğer taraftan çocuklarımızın hayatları boyunca unutmayacakları bu günlerini en iyi şekilde hatırlamaları için geleneksel hale getirdiğimiz etkinliğimizi tamamladık” dedi.

‘TOPLUMSAL DAYANIŞMAYA KATKI SAĞLIYORUZ’

Hizmet anlayışlarının merkezinde ‘insan’ olduğunu vurgulayan Başkan Edebali, “İlçemizdeki dezavantajlı gruplarımıza pozitif ayrımcılık yapıyoruz. Bu gün operasyonları gerçekleştirilen çocuklarımıza yine hayatları boyunca unutmayacakları bir sünnet şöleni yaparak kendilerinin ve ailelerinin mutluluğunu tekrar paylaşacağız. Hedefimiz ve önceliğimiz, Yıldırım’ın kardeşlik, barış ve huzuruna katkı sağlamak” diye konuştu. Aileler de çocuklarla tek tek ilgilenen Başkan Edebali’ye, kendilerine yaşattıkları bu mutluluk ve sağladıkları desteklerden dolayı teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X