Yıldırımlı muhtarların kültür gezileri sürüyor

Yıldırım Belediyesi Muhtarlar Derneği, kültür gezileri düzenlemeye devam ediyor.

Yıldırımlı muhtarların kültür gezileri sürüyor

Mart ayında Çanakkale’ye giderek şehitlikleri ziyaret eden Yıldırımlı muhtarlar ve vatandaşların son gezi noktaları İstanbul ve Konya oldu. Yıldırım Muhtarlar Derneği Başkanı ve Güllük Mahallesi Muhtarı İsmail Eroğlu’nun da içinde olduğu organizasyonda Karapınar, Sinandede, Musababa, Ertuğrulgazi ve Şükraniye muhtarları ile bu mahallelerde yaşayan vatandaşlar İstanbul’un tarihi ve turistik yerlerini gezme fırsatı yakaladı.

Ayasofya ve Sultan Ahmet gezisi sonrası tekne ile boğaz turu da atan kafile, Panaroma 360 müzesini de gezerek İstanbul’un fethini 3 boyutlu izledi. Sinandede, Davutdede ve Ortabağlar muhtarları ve bu mahallelerde yaşayan vatandaşlar ise Konya gezisinde bir araya geldi. Mevlana Türbesi, İstiklal Harbi Şehitleri Abidesi, Bilim Merkezi ve yeni stadyumu gezen kafile şehir turu yaparak profesyonel rehberlerden de bilgi aldı.

​Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali “Belediyemiz tarafından kültürel belediyecilik hizmetleri kapsamında bu tür kültür gezilerine gereken desteği vermekten büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X