Yıldırımlı öğrencilere tiyatro müjdesi!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ilçedeki ilköğretim okulu öğrencilerine tiyatro oyunlarının ücretsiz olarak sunulduğunu belirterek, yeni Yıldırım’da çocukların kültür ve sanatla iç içe büyümelerini arzuladıklarını söyledi.

Yıldırımlı öğrencilere tiyatro müjdesi!

Yıldırım Belediyesi, Yıldırım Kaymakamlığı ve Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) işbirliğinde hayata geçirilen ‘Anladınız mı Beni?’ projesi kapsamında Adile Naşit Tiyatrosu’nda sahnelenen oyunlar, öğrencilerin hem eğlenmesini sağlıyor hem de eğitimine katkıda bulunuyor. Bu kapsamda Yıldırım Belediyesi Adile Naşit Tiyatrosu’nda sahnelenen ‘Kendin Ol’ isimli oyun, Kazım Karabekir İlkokulu ve Anadolu İ.H.O. öğrencileri tarafından kahkahalar eşliğinde izlendi.

Çocukların bireysel ve sosyal gelişimleri için tiyatro etkinliklerinin aralıksız olarak devam edeceğini belirten Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali “Bugünümüzün ortağı, geleceğimizin teminatı yavrularımızın eğitimi için özel ilgi ve hassasiyet gösteriyoruz. Çocuklarımızın eğitimine bu tarz kültürel etkinliklerimiz ile destek oluyor, sosyal gelişimlerine katkı sağlıyoruz. Projemiz kapsamında ilçemizde bulunan bin 500 ilköğretim okulu öğrencisine tiyatro, salon ve ulaşım hizmetlerini ücretsiz olarak sunuyoruz” diye konuştu.

Başkan Edebali, çocukların eğlenirken öğrenme imkânı da bulacağı tiyatro oyunlarında birlik, beraberlik ve dayanışmanın önemini kavrayacağını da sözlerine ekledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X