Yıldırımlılar bayramlaştı

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’nin ev sahipliğinde düzenlenen bayramlaşma programında buluşan ilçedeki kamu kurum temsilcileri, siyasi parti yöneticileri, meclis üyeleri, muhtarlar ve STK temsilcileri birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Yıldırımlılar bayramlaştı

Yıldırım Belediyesi Planlama ve Kentsel Gelişim Merkezi’nde Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’nin ev sahipliğinde gerçekleşen bayramlaşma törenine Yıldırım Kaymakamı Mehmet Aydın, AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı, MHP Yıldırım İlçe Başkanı Serkan Aydemir, Saadet Partisi Yıldırım İlçe Başkanı Ahmet Hamdi Demirkıran, Yıldırım Muhtarlar Derneği Başkanı Muhsin Sak, Yıldırım Belediyesi Meclis Üyeleri, Yıldırımlı muhtarlar, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri ve Yıldırımlılar katıldı.

Bayramların dayanışma ruhunun milletçe paylaşılan en önemli zaman dilimlerinden biri olduğunu vurgulayan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail hakkı Edebali, “Bayramlar bizler için kavuşma zamanıdır, kırgınlıkların yerini barışmalara bırakma zamanıdır. Bu buluşmaları dillerimizde olduğu gibi gönüllerimizde de yaşayarak ve hissederek güzel bir bayram idrak edilmesini temenni ediyorum. Yıldırım’ın geleceği için gecesini gündüzüne katan ilçemizin tüm dinamikleri ile birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bu birliktelik bayram ile beraber tarif edilemez bir sevince dönüşüyor. Yıldırım bir dayanışma ilçesi. Birlik içinde olduğumuzda başaramayacağımız bir konu yok. Yıldırım’ın bir dayanışma şehri olduğu mesajını hep birlikte verelim. Bu vesile ile tüm hemşehrilerimizin, Yıldırım’a hizmet edenlerin, ülkemizin ve İslam Alemi’nin Kurban Bayramı’nı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

HER ŞEY YILDIRIM’I GELECEĞE TAŞIMAK İÇİN

Yıldırım Kaymakamı Mehmet Aydın ise büyük Yıldırım ailesinin bir arada dayanışma içerisinde olmasının mutluluğunu yaşadığını söyleyerek, “Yıldırım ailesi olarak bir arada olduğumuz sürece ilçemizi geleceğe taşımak adına ümitlerim artıyor. Dayanışma duygularıyla bir bütün içerisinde hareket ederek Yıldırım’ı geleceğe taşıyacağımıza inancımız tam. Tüm İslam Alemi’nin Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle bir kez daha kutluyorum” dedi. AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı, MHP Yıldırım İlçe Başkanı Serkan Aydemir ve Saadet Partisi Yıldırım İlçe Başkanı Ahmet Hamdi Demirkıran da Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ev sahipliğinde gerçekleşen törende birlikte olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyerek Kurban Bayramı’nın tüm insanlığa huzur, barış ve mutluluk getirmesi dileğinde bulundular.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X