Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Yıldırımlılar ‘e-belediyecilik’e kısa zamanda alıştı

Yıldırım’da IOS ve Android işletim sistemi üzerinden 128 bin vergi ödemesi gerçekleştirilirken, Yıldırım NET ağı ile Emirsultan Meydanı, Yeşil Meydanı, Cazibe Merkezi 1-2, Cumalıkızık, Mimarsinan Parkı, Mustafa Kemal İlhan Parkı, Bayrak Alanı ve Şehit Kom

Yıldırım'da IOS ve Android işletim sistemi üzerinden 128 bin vergi

Ayrıca yildirim.bel.tr adresinden vatandaşlara e-imar sorgusu yapıp, Yıldırım’daki tarihi mekanları, okul, banka, PTT şubesi, taksi durağı, hastane gibi yerleri harita üzerindeki yerlerinden ve fotoğraflarından görebilip mahalle, yol ve kapı sorgusu yapabilme imkanı sağlanıyor.

 

Vatandaşların bürokratik işlemlerde e-belediye uygulamalarıyla önemli kazanımlar elde ettiklerini vurgulayan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Uygulamalarımızla Yıldırımlılar için zahmetli ve zaman kaybına uğramalarına neden olan vergi ödemeleri ve ruhsat başvuru işlemleri, internet sitemiz üzerinden yalnızca dakikalar içinde gerçekleşiyor. E-Belediye uygulamamız ile vatandaşlarımızın işlerini hızlı bir şekilde yerine getiriyoruz” dedi.