Yıldırımlılar Fettah Can’la coştu

Yıldırım Belediyesi, Bursalı sanatçı Fettah Can’ı Yıldırımlılarla buluşturdu.

Yıldırımlılar Fettah Can’la coştu

Yıldırım Belediyesi tarafından düzenlenen Uluslararası Cumalıkızık Ahududu Festivali’nin finalinde Bursalı sanatçı Fettah Can sahne aldı. Sevilen şarkılarını Bayrak Alanı’nı dolduran binlerce Yıldırımlı ile birlikte seslendiren Fettah Can, Yıldırım’da olmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, “Bizi sizlerle buluşturan, böyle bir festivale imza atan Yıldırım Belediyesi ve Başkanımız İsmail Hakkı Edebali’ye teşekkür ediyorum” dedi.

Fettah Can’ı Yıldırım’da görmekten mutluluk duyduğunu söyleyen Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Şehrimizden çıkıp, sözüyle, sesiyle 7’den 70’e herkesin sevgisini ve beğenisini kazanan sanatçımız Fettah Can’ı, hemşehrilerimiz ile buluşturmaktan dolayı çok mutluyuz. Ramazan öncesinde güzel bir akşamı hep birlikte paylaşıyoruz. Şehirler de insanlar gibi yaşayan bir organizmadır. Bu sebeple de hizmet üretirken sosyal ve kültürel hizmetlere de ayrı bir önem gösteriyoruz. Nasıl ki Yıldırım’ın sporun merkezi olması için çalışıyorsak, diğer yandan da Yıldırım’ın sosyal ve kültürel yönünün de gelişmesi için çalışmalarımıza şekil veriyoruz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X