2.Lig’deki Bursa ekibinden yeni hedef!

Mavi beyazlı takımın tecrübeli çalıştırıcısı Murat Gündoğdu takım olarak iyi bir kenetlenme yakaladıklarını söyledi… Murat Gündoğdu, “İyi bir ilk yarı geçirdik. Yüksek bütçeli takımlar arasında iyi bir yer bulduk. 2 oyuncu alarak transferi kapatmayı düşünüyoruz. Gelen oyuncular play-off yolunda bize katkı koyacak oyuncular olacak” dedi.

2.Lig’deki Bursa ekibinden yeni hedef!

Emre KURTBAY

TFF 3. Lig 4. Grup’ta ilk devreyi 23 puanla 4. basamakta tamamlayan Bursa Yıldırımspor’da Teknik Direktör Murat Gündoğdu iyi bir ilk yarı geçirdiklerini belirterek ikinci yarıda da aynı performansı gösterip play-off oynamak istediklerini söyledi. OLAY’a açıklamalarda bulunan Gündoğdu, Yıldırımspor olarak örnek bir kenetlenme sağladıklarını ifade ederek transfer döneminde iki oyuncu almayı planladıklarını dile getirdi.

İYİ YER BULDUK

Yüksek bütçeli takımlar olmasına rağmen onların arasında iyi bir yer bulduklarını aktaran Gündoğdu, “İyi bir ilk yarı geçirdik. Oldukça mutlu bitiridik. Adana FK bu ligin bir tık üstünde bir takım kurdu. Onlar hak ederek gidiyorlar. Onun dışında her takım ikinci olma şansına sahip. Yüksek bütçeli takımlar var. Muş, Sebat, Alanya Kestel, Tokat, Çankaya gibi. Yıldırımspor olarak onların arasında iyi bir yer bulduk. Yönetim, teknik ekip, futbolcular iyi bir kenetlenme öreneği gösterdik. Ortaya da istediğimiz, güzel bir tablo çıktı” dedi.

İKİ TRANSFER YAPACAĞIZ

Takım içinde dengeleri bozmak istemediklerini ve iki transfer yapmayı hedeflediklerini vurgulayan deneyimli çalıştırıcı, “Transfer niyetimiz var. Çok transfer yapmayacağız. 2 oyuncu alarak transferi kapatmayı düşünüyoruz. Dengeleri bozmak istemiyoruz. Gelen oyuncular play-off yolunda bize katkı koyacak oyuncular olacak. Genç oyuncumuz Eren Kara’yı, Eser Kardeşler hocamızın çalıştırdığı BAL takımı Kullarspor’a gönderdik. Orada maç oynayıp tecrübe kazanmasını istiyoruz. Çayan Poshoroğlu’na da kulüp bulması için izin verdik” şeklinde konuştu.

Antalya kampı başladı

Bursa Yıldırımspor’un bir hafta sürecek Antalya kampı bugün başladı. Dün akşam Antalya’ya giden mavi beyazlı ekip pazar salı ve cuma günü olmak üzere üç hazırlık maçı oynayacak. Yıldırımspor, 12 Ocak Cuma günü sabah oynayacağı hazırlık maçının ardından Bursa’ya dönecek.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X