Yıldız adayları ringe hazırlanıyor

Yeşil beyazlı kulübün okulların kapanmasıyla eğitimlere başladığı antrenmanlarda 9-14 yaş arasında 90 öğrenci yer alıyor. Eylül ayına kadar sürecek yaz okulunda eğitimler ücretsiz veriliyor.

Yıldız adayları ringe hazırlanıyor

RECAİ UYSAL

Okulların kapanmasıyla çocukların tatillerini hem spor yaparak hem de eğlenerek geçirmelerini sağlamak amacıyla düzenlenen yaz okulları devam ediyor.


Bursa’daki birçok kulüp gibi Bursaspor da düzenlediği yaz spor okullarıyla çocukların tatillerini keyifli geçirmelerini sağlamayı amaçlıyor.


Yeşil beyazlı kulübün düzenlediği boks yaz okulunda da eğitimler yoğun tempoda devam ediyor. Tofaş Nilüfer Spor Salonu’nda deneyimli antrenörler eşliğinde verilen eğitimlerde minikler geleceğin boksörleri olabilmek için çalışıyorlar.

CIVIL CIVIL ORTAM

Haftaiçi hergün 2’şer saatlik antrenmanlarda öğrenciler spor yaparken eğlenme fırsatı da buluyorlar. Tofaş Spor Salonu’nda 4 aydır çalıştıklarını belirten Antrenör Abdülkadir Ünsal, “Okulların kapanmasıyla da yaz okulu çalışmalarımız başladı. Şu anda çok güzel bir ortamda eğitimler sürüyor. 90 öğrencimiz var. Cıvıl cıvıl bir ortamda çalışıyoruz. Bu öğrencilerimizi önümüzdeki yıla hazırlamak istiyoruz. Onları yarışmacı sporcu olarak yetiştirip Bursa’yı, Bursaspor’e en iyi şekilde temsil etmelerini sağlamayı hedefliyoruz. Boks öğrenmek isteyen gençleri aramıza bekliyoruz” diye konuştu.

VELİLER ÇEKİNMESİN

Yaz okulu çalışmalarının eylül ayına kadar devam edeceğini belirten Bursaspor Boks Koordinatörü Ferman Muzaffer ise, “Kulüp olarak kısa dönemde önemli başarılar kazandık. Başkanımız Ali Ay ve yöneticimiz Sezer Sezgin’e desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Boks zor bir spor ama çok ilgi gören de bir spor haline geldi. Ama çalışmadan olmuyor, zeka, teknik, centilmenliğ içinde barındıyor. Şu anda büyük talep var. Eğitimlerimize katılanların içinden maç sporcularını seçeceğiz ve altyapıya dahil edeceğiz. Bence boks dövüş sporu diye veliler çekinmesin ve çocuklarını göndersin. Çünkü boks çok güzel bir spor” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X