‘Yıldız alıp riske girmem’

Bu sezon için star bir isim düşünmediklerini belirten Bölükbaşı ‘Büyük bir isim alıp yanılmak istemiyoruz. Bu sene yeni stadımız ve yeni yapılanmamız ile düzlüğe çıkacağız, sonrasında yıldızları takımımıza katacağız’ dedi.

‘Yıldız alıp riske girmem’

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, dün OLAY TV’de Orhan Güney’in sorularını yanıtladı.

Hamburg karşısında takımın iyi bir izlenim verdiğini ifade eden Bölükbaşı, ‘Yapacağımız takviyelerle daha da iyi olacağız. Bursaspor’da hedefler bitmez. Daha önce hedefimizi ilk 5 olarak belirlemiştik ancak şimdi ilk 3 sırayı istiyoruz. İlk maçta da gördük oyuncularımız çok istekli ve çok hırslı. Yeni oyuncularımız Sivok ve Erdem’in de uyumlarını çok beğendim’ dedi. Takviye için çalıştıklarını ve birkaç gün içerisinde 2 isimle sözleşme imzalamak istediklerini belirten Başkan Bölükbaşı şunları söyledi:

EN FAZLA 1 MİLYON EURO

‘2 menajerle görüştük. Orta saha, sağ ve sol açık ile sağ bek için girişimlerimiz sürüyor. Ayrıca Ertuğrul Hocamızın da istediği, önerdiği isimler var. Bu sene bir transfer politikası belirledik ve alacağımız isimlere yıllık en fazla 1 milyon Euro vereceğiz. Takımda ücretler dengeli olacak. Taraftarımız bizden yıldız oyuncu bekliyor ama biz bu sene düşünmüyoruz. Bu sene bizim dirilişimiz. Çok büyük bir isim alıp yanılmak istemiyoruz. Bu sene yeni stadımız ve yeni yapılanmamız ile düzlüğe çıkacağız, sonrasında yıldızları takımımıza katacağız.’ 

TARAFTARA SESLENDİ

Kombineler için taraftarlara da seslenen Bölükbaşı, ‘Önceki gün öğrendim ki kombinede rakam 4 bin 500’e ulaşmış. 45 bin kişilik Timsah Arena’mız için en az 30 bin kombine satılmasını isterim. Biz seçildik ama taraftarımız olmassa biz hiç birşeyiz. Büyük Bursaspor taraftarı takımına sahip çıksın. Bursaspor artık çok büyüdü. Giderimiz eskiden 1 milyon dolardı, şimdi 6-7 milyon dolar. Bursaspor büyüyor ama daha da büyümemiz için bizim reklam ve sponsorluklarla desteklenmemiz lazım. O zaman stada, formalara koşsunlar.’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X