Yıldız: Başarısız değiliz

CHP İl Başkanı Zafer Yıldız, İnegöl ilçe teşkilatını ziyaret ederek, seçim çalışmalarındaki çalışmalarından dolayı ilçe yönetimine ve partililere teşekkür etti.

Yıldız: Başarısız değiliz

SADULLAH ORGAN

CHP Bursa Milletvekilleri Lale Karabıyık, Ceyhun İrgil, Orhan Sarıbal, Erkan Aydın ve Nurhayat Altaca Kayışoğlu ile birlikte parti binasını ziyaret eden CHP Bursa İl Başkanı Zafer Yıldız, “CHP’nin tek başına iktidar olmasını arzulamıştık. Ancak yapılan bütün anketlerde bunun olamayacağını son günlerde görmüştük. Ama azmimizi kırmadan, mücadelemizi eksiltmeden süreci tamamladık. Bundan sonraki sürecin daha başarılı olmasını arzuluyorum” diye konuştu.

CHP İl Başkanı Zafer Yıldız, “Gerek milletvekillerimiz, milletvekili adaylarımız olsun, gerekse gönüllü arkadaşlarımız, örgütlerimiz olsun bu süreçte çok mücadele ettik. Bu süreçte çalışmalarımız, gayretimiz ile vicdanen rahatız. Bursa’da başarısız değiliz. 2011’de yüzde 25’ten, yüzde 28’lere geldik. Yüzde 3 bir artışımız var. 6 Milletvekili hedefliyorduk ama 5 Milletvekili çıkardık” şeklinde konuştu.

Öte yandan CHP İlçe Başkanı Engin Başar ve İl Başkanı Zafer Yıldız konuşurken, CHP İlçe Kadın Kolları üyeleri ise, ‘Kadın Şiddette, Kadın Tacizde, Kadına Tecavüzde, İyi Hal İndirimine Son’ yazılı dövizlerle kadına yönelik şiddete tepki gösterdiler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X