Yıldız çalışmaları değerlendirdi

Marmarabirlik Mudanya Kooparatifi, kooperatife bağlı 69 delege ve köy muhtarlarının katılımı ile bilgilendirme ve değerlendirme toplantısını gerçekleştirdi.

Yıldız çalışmaları değerlendirdi

ÖMER BİLİK

Kooperatifin delege sayısının 69’a çıktığını belirten Marmarabirlik Mudanya Kooperatifi Başkanı Ali Yıldız, bunun da Mudanya Kooperatifinin her platformda başarısının göstergesi olduğunu söyledi. Toplantıda kooperatifin genel durumu, Yörükali’deki inşaatın geldiği nokta, gübre ve ilaç dağıtımı hakkında bilgilendirme yapan Başkan Yıldız, “Kooperatifimizce bu yıl ortaklarımıza 7.2 milyon lira ilaç ve gübre limiti tahsis edildi. Bunun 3 milyon lirası ortaklar tarafından sezonda kullanıldı. Ayrıca, bin 100 ton gübre , 30 ton da bakır türevi ilaçlar ortaklarımıza dağıtıldı.

Marmarabirlik’in ve kooperatifimizin genel durumu geçmişte de olduğu gibi istikrarlı, sistemli çalışma ve büyüme hedefi ile her geçen gün daha da iyiye gitmektedir. Daha yılın ilk çeyreğinde kooperatifimizin mali durumu yine çok çok iyi durumlardadır. Ayrıca Yörükali depo inşaatımız tüm hızıyla devam etmekte olup, kısa vadede ortaklarımızla birlikte bir temel atma organizasyonu düşünmekteyiz” dedi.  

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X