Yıldız savaşı bitti

Okullararası Yıldızlar Voleybol İl Birinciliği kızlarda Özel Şahinkaya Ortaokulu, erkeklerde ise Koç Ortaokulu’nun şampiyonluğuyla tamamlandı.

Yıldız savaşı bitti

RECAİ UYSAL

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullararası Yıldızlar Voleybol İl Birinciliği’nde heyecan sona erdi. Kızlarda 24, erkeklerde 13 okulun katılımıyla 3 Ocak’ta start alan organizasyonda kızlarda Özel Şahinkaya Ortaokulu, erkeklerde ise Koç Ortaokulu şampiyon olmayı başardı. Büyük heyecanın yaşandığı İl Birinciliği’nde sıralamayı belirleyen maçlar dün Çekirge Spor Salonu’nda oynandı. Erkeklerde şampiyonu belirleyen maçta Koç Ortaokulu, Yıldırım Emek Ortaokulu’nu 2-0 geriye düştüğü maçta 3-2 mağlup ederek birincilik kupasının sahibi oldu.

KUPAYI HAK ETTİLER

Erkeklerde üçüncü ise İnegöl Kocatepe İmam Hatip Ortaokulu’nu 3-0’la geçen İnegöl Gaziosmanpaşa Ortaokulu oldu. Kızlarda ise şampiyonluk kupasına Nilüfer Özel Doğa Ortaokulu’nu 3-0 mağlup eden Özel Şahinkaya Ortaokulu ulaştı. Üçüncülük kürsüsüne ise Şehit Doğan Sevinç Ortaokulu’nu 3-0 mağlup eden Özel Emine Örnek Ortaokulu çıktı. Müsabakalar sonunda dereceye giren ekiplere kupaları törenle verildi.

Erkeklerde şampiyon olan Koç Ortaokulu’na kupa ve madalyalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şube Müdürü Mehmet Demirci ile Okul Müdürü Muharrem Keskin verdi.

Çekirge Spor Salonu’nda oynanan final maçlarının ardından dereceye giren ekipler belli olurken, kürsüye çıkan okullar kupa ile ödüllendirildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X